Myran

IDOL 2010


Well, jag måste ju säga att jag är jäkligt glad att det fortfarande är folk inne och kollar här. Det var ju ett tag sen jag skrev, men ni sviker mig inte. Nu måste jag sluta svika er!


Ska jag vara ärlig så har jag inte hängt med speciellt mycket i årets idol. Men jag lovar att det kommer jag att göra nu resten som är kvar. Igår var dom och sjöng på jobbet några av idolerna och underhöll oss hela dagen, och jag måste säga att dom är riktigt bra. det har varit jätteroligt. och igår kväll var vi på genrepet inför kvällens omgång och det var kul att få se hur allt går till och se dom sjunga live. Nä alltså jag beundrar dom mycket, vilket mod man ska ha om man står där framme på scenen inför så många människor. vilken adrenalinkick. Kan inte gå ikväll för då jobbar jag, men dom som inte är kvar i finalen kommer att vara på jobbet hela dagen idag. Så jag får höra dom sjunga iallafall. det gillar vi.


 


 Ha en bra dag my loves!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Sofia & Linnea

Fin blogg! Kolla gärna in våran blogg om oss två tjocka tjejer i väntan på gastric bypass!

URL: http://twofatladies.blogg.se
Skrivet av: Sandra

Nu börjar det vara ett oförskämt tag sedan vi sågs.. Hur lever livet?

URL: sandrazzz.blogg.se

Malin Enqvist

ÅLDER: 30 år
KÖN: Tjej
LÄN: LULEÅ
MEDLEM SEN: 2009-12-03
SENAST INLOGGAD: 2017-10-27 16:15

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin