Myran

HARD WORK, WELL DONE, MONEY SOLD

Hej raringar!


skämms på mig, jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera er nu om vad som händer. Som om ni bryr er. men kul att se att det fortfarande trillar in nån intresserad jäkel här och var. Just nu är det bara sova,äta,jobba,äta,sova, skita som gäller.


Har haft en ledig förmiddag nu och sovit till 1!! till ETT! helt galet. men det behövdes tydligen. Ska göra lite beställningar innan jag åker till jobbet om en timme. Har fått mitt buisness card nu också farligt farligt. men jag måste bara känna på det. Awwwsåmm!


 


 


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Malin Enqvist

ÅLDER: 30 år
KÖN: Tjej
LÄN: LULEÅ
MEDLEM SEN: 2009-12-03
SENAST INLOGGAD: 2017-10-27 16:15

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin