Myran

KÄNSLOR


Jag har alldeles för mycket känslor just nu. Vad ska jag göra med dem?Jag vill dela med dem till alla jag älskar runt omkring mig, men var tog tiden vägen? Alla växer upp och skaffar slutna liv med familj eller andra grejer. Är det bara jag som lever kvar i tiden som var ung? min tid är ung. och det ska den få fortsätta varaett bra tag till. hur gammal jag än blir tänker jag aldrig växa ifrån att vara ung, att ha ett ungt liv berikat med vänner, kyssar och frihet. Jag kommer alltid att forsätta vara jag.


 


Kärlek.


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Sandra

Ja du det hade inte varit lite gött att åka iväg och rulla på vågorna haha.

Känner mig träffad av inlägget. Men inte tusan behöver jag bli gammal och grå för det ;-P Ja gör mitt bästa för att hålla rynkorna borta. Jag är också ung!!

URL: sandrazzz.blogg.se
Skrivet av: stinis

Tack igen snygging =D
Hoppas du har en bra dag

URL: http://sweppe.blogg.se/
Skrivet av: ubeauty

Hej sötis
Jag har startat drömtydning i min blogg, där jag kommer att tyda drömmar onsdagar varje vecka. Ni får vara anonyma om ni vill ;). Vill du veta vad din dröm betyder? Skicka ett mail till mig på ubeauty@live.se!

URL: ubeauty.blogg.se
Skrivet av: viktoria M

sv:Jaa eller hur :) Love! Så sjukt snyggt med lappat!

URL: www.viktoriamo.blogg.se
Skrivet av: daaniela

- den är riktigt god, du måste smaka den :D

URL: http://danielas.se

Malin Enqvist

ÅLDER: 30 år
KÖN: Tjej
LÄN: LULEÅ
MEDLEM SEN: 2009-12-03
SENAST INLOGGAD: 2017-10-27 16:15

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin