Myran

BITTERLJUVT

Min värld är upp och ner just nu. Jag mår skit samtidigt som jag finner styrka. Det var vår ute, nästan sommar. Jag var lycklig och jag var på väg och hämta min cykel. Sen bröt helvetet lös och vita flingor stora som maskrosor faller ner utanför fönstret. nu Ska nog jag ta nya tag och krypa ut ur skalet.


 


  

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Al

ja jag vet riktigt tråkigt :/

URL: http://www.laos.blogg.se
Skrivet av: Sandra

Ja jag känner mig ganska nöjd faktiskt :) Det tråkiga var att betala! Var man inte fattig innan så e man det då nu hehe.

Hur jag sover i den är en annan femma. Ha vart lite si sådär nu i två nätter. Känns hel skumt. Du får fråga igen när jag lyckats knölat till madrassen som ja vill ha den.

Ikväll är det lugnt, kikar med ena ögat på körslaget å återhämtar mig efter dagens halvtaskiga form :/ Sj?

URL: sandrazzz.blogg.se
Skrivet av: viktoria M

sv: Jag brukar styla modeller på olika visningar men inget jag jobbar med och så. Jag jobbar jättemycket med kläder, speciellt second hand och har en egen vintage-avdelning i Sundsvall. :)URL: www.viktoriamo.blogg.se
Skrivet av: daniela

- jadå :)

URL: http://danielas.se
Skrivet av: fotograbben.se

Hejsan! Vad gör du? :D
Jag tittar på körslaget, käkar chips och dricker cola :)

URL: fotograbben.se

Malin Enqvist

ÅLDER: 30 år
KÖN: Tjej
LÄN: LULEÅ
MEDLEM SEN: 2009-12-03
SENAST INLOGGAD: 2017-10-27 16:15

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin