Myran

PINK DREAM

 Hej mina vänner! Jag är helt slut i kroppen nu, kom just hem och har jobbat sen 7 på morgonen. Har just slagit mig ner i soffan och känner lugnet. Sen blir det att laga mat och städa(vadå vuxenpoäng?) innan jag går iväg och solar. Ja men så kul har min dag varit idag. och så börjar jag jobba igen om 12 timmar(?). Jaja jag ska inte klaga, min dag har ändå vart bra.


Hur har eran dag varit?

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: elina

fin blogg du har! :)

URL: haakonsens.blogg.se
Skrivet av: Sandra

Hej babe! Tack för senast. Det gör vi om. Ska dock försöka hålla mina gravida polare i styr hehe.

Värst vad du fick eld i baken. Det verka ju ha sprutat inlägg sen sist jag kikade in. Alltid trevligt att mötas till en ny rubrik :)

Du verkar ju ha fullt upp. Är väl inte dumt att sätta sig på balkongen och göra dom lite sällskap nån kväll då du har lite och göra. Plinga på vett ja, haha. I brist på bröd får man käka limpa som du brukar säga.

URL: sandrazzz.blogg.se
Skrivet av: Al

älskar bilden !

URL: http://www.lalos.blogg.se
Skrivet av: Eelyn

sv; Tack så jätte mycket sötunge :D <3

URL: www.AnEpicAge.blogg.se
Skrivet av: MARILENA

Ja vissst var hn söööt haha :D

URL: http://marilena.blogg.se

Tjabba!! :D

Ja det va grymt gott! :D

händer hos dig då?

URL: mandyego.blogg.se
Skrivet av: ubeauty

SV: Jag dricker varken kaffe eller te, cappucino en gång i månaden. Jag ogillar kaffe och te men ett annat skäl är ju att nackdelarna är fler än fördelarna med att dricka kaffe/te.

URL: ubeauty.blogg.se

sv; haha, jo hatten är fin :)

URL: ruis.blogg.se
Skrivet av: daaniela

- jag har praktik så på lågprisladan heter det:)

URL: http://danielas.se

Malin Enqvist

ÅLDER: 30 år
KÖN: Tjej
LÄN: LULEÅ
MEDLEM SEN: 2009-12-03
SENAST INLOGGAD: 2017-10-27 16:15

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin