Myran

YOGA

Hej mina vänner!


Det är en konstig dag idag. jag tänkte skaka av mig huvudvärken med en kopp kaffe och sista avsnitten av solsidan(Favoriten!) tillsammans med syster innan jag ger mig iväg för att prova på yoga, det här blir spännande haha, jag hoppas verkligen att det är en träningsform för mig.


Läste föresten i nya ELLE om en ny träningsform Piloxing, som är en blandning av boxning och pilates(?). Kan det bli bättre?. Det hade jag verkligen velat prova. synd bara att man bor i en liten stad då allt kommer 10 år efter. trisst.


Jaja önska mig lycka till nu, för det kan jag behöva.


 


Love M


 


 


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: ubeauty

Fin bild och text =)

URL: ubeauty.blogg.se
Skrivet av: Emelie Talvis

sv: visst är dom :)

URL: http://etalvis.blogg.se
Skrivet av: Rui

sv; oj tack så mycket! va kul :) gillar din header också :D

URL: ruis.blogg.se
Skrivet av: J U L I A?

Hur länge har du bloggat för bubbleroom? :)

URL: www.julisan.blogg.se
Skrivet av: LEGENDEN

haha ja det tycker jag :D

URL: http://rosemarielindberg.blogg.se

Malin Enqvist

ÅLDER: 30 år
KÖN: Tjej
LÄN: LULEÅ
MEDLEM SEN: 2009-12-03
SENAST INLOGGAD: 2017-10-27 16:15

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin