Myran

GRANNAR

Haha mina grannar mitt imot är humana!


glottar på P-rulle på storbildsskärm. det är något man ofta ser från min balkong(!). Det är ju en trevlig syn vid middagsbordet. Blippar mellan 10tal olika "kärleks" kanaler. haha , jag har god lust att plinga på och fråga om dem inte skulle vilja ha lite popcorn till filmen. Nej nu ska jag låta mina grannar vara.


Kom hem från jobbet för en stund sen, är ledig i helgen så nu ska jag bara ladda upp inför morgondagens bravader, hell yeah.


 


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Viktoria M

Sv: Ja beror på om du menar som modevisningsarrangör/stylist eller om du menar modell? :) Som modell får jag mycket jobb, men det går i vågor :) Vissa perioder jättemycket, andra perioder ganska lugnt :)

URL: www.viktoriamo.blogg.se
Skrivet av: milkshake - lou

svar: hahaha, ja det kunde ju lätt bli lite pinsamt :D

URL: http://milkshake.blogg.se
Skrivet av: milkshake - lou

svar: tack ska du ha ;)

hahaha, vilka grannar du har :D
där fick man sig ett skratt!

URL: http://milkshake.blogg.se

Malin Enqvist

ÅLDER: 30 år
KÖN: Tjej
LÄN: LULEÅ
MEDLEM SEN: 2009-12-03
SENAST INLOGGAD: 2017-10-27 16:15

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin