Myran

GODMORNING SUNSHINES

Godmorgon gullungar.


 


Så otroligt skönt att vara ledig, Jag vaknade halv 11 och hade egentligen ställt klockan på halv 9, Jag skulle egentligen behöva göra en massa saker innan jag ska iväg och luncha med sandra. Men det får jag skjuta upp (så typiskt mig). Ska bli kul och se hur det går med hennes sötagravidmage.


Nu sitter jag bara och häller i mig en shejk(stavning?) och rensar min proppfulla inkorg innan jag springer iväg och möter sandra.


 


 


Love M


 


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: MARILENA

Ja sant :)

riktigt coola bilder.

URL: http://marilena.blogg.se

Malin Enqvist

ÅLDER: 30 år
KÖN: Tjej
LÄN: LULEÅ
MEDLEM SEN: 2009-12-03
SENAST INLOGGAD: 2017-10-27 16:15

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin