Myran

PURE LUXURY

Igår hade jag en riktig lyxdag. Började med att fixa naglarna, fransk manikyr av gele. Jag gillar verkligen matrialet och skulle nog inte vilja ha akryl efter det här. Sen gick vi vidare och så fick jag mig en klippning och färgning, utväxten började komma ikapp mig och topparna behövde klippas, så det vart mörkt med ljusare slingor och lite mer uppklippt(det gillar vi). sen var det bara raka vägen ner till solariet och få sig lite färg i vinter mörkret. Är det någon gång jag behöver det så är det nu, blir så jäkla blek nu på vintern och känner mig inte alls fräsch.


 


Jo höll ju på att glöpmma att idag är min frukt fasta över! (high five!). Känner mig grymt pigg och man känner verkligen hur det har rensat kroppen, men nu är det bog ett tag kvar tills nästa gång haha


 


Love

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Malin Enqvist

ÅLDER: 30 år
KÖN: Tjej
LÄN: LULEÅ
MEDLEM SEN: 2009-12-03
SENAST INLOGGAD: 2017-10-27 16:15

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin