Myran

WIIWAWIIHAA

Är sjuk i bihåleinflamation och jag kan säga att det suger. Har suttit hemma nu i några  dagar och jag börjar bli sjukt rastlös. Men mitt i min sjuka fick jag ett glädjerus nämligen min nya iphone en 3gs, en vit skönhet. så skönt att äntligen få en ny då min förra vart stulen. och även mitt paket från forever21 som jag väntat på sen innan jul. Nu är dom äntligen här. nej nu ska jag fortsätta arbeta här i min sjukstuga. Later!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Sandra

Du det lät inge vidare. Sj har man klarat sig från alla sjukor, Peppar,peppar.

Hänt på sistone?

URL: sandrazzz.blogg.se

Malin Enqvist

ÅLDER: 30 år
KÖN: Tjej
LÄN: LULEÅ
MEDLEM SEN: 2009-12-03
SENAST INLOGGAD: 2017-10-27 16:15

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

bloglovin